Tung morgon


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /home/sturefla/public_html/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2213

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /home/sturefla/public_html/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2214

Är svårt trött idag men är snart igenom halva min Celsius och börjar känna att energin smyger sig på.
När jag slukat hela så kommer jag vara pigg nog för att ta en Powerwalk.

image


träning ,

6 Kommentarer


 1. Simon

  Ja vi har fattat att du gör reklam för celsius , och de slänger väl åt dig någon hundring för detta , men hoppas du inte på allvar tror att det där fungerar ?

 2. Jag tror ingenting, vet att den ger en jävla energikick som i alla fall inte nån annan energidryck som jag testat ger.
  Om du syftar på det att den ”bränner kalorier” så beror väl det lite på hur man resonerar.

  Skulle aldrig rekommendera den om jag inte tyckte den var grym.

 3. Simon

  Syftade självklart på att den skulle bränner kalorier.
  Sedan finns det andra energidrycker som innehåller mer av de ämnena som gör dig pigg men det spelar mindre roll.
  Om det skulle fungera så bra varför inte förtära 20-30 stycken om dagen , fatta du skulle rasat i vikt då?
  Jo visst har du rätt i att det beror lite på hur man resonerar, att dricka ett glas kallt vatten bränner ca 40 kalorier så en kall celsius lär väll bränna samma mängd men det beror inte på celsius i sig om du bränner några få kalorier. Läser du på burken så står det också ” reduce body fat, build lean muscle” Det låter väll inte direkt trovärdigt? Kan du inte bara berätta för mig hur din lilla läsk skulle göra så du får ” lean muscle”
  Men visst du kanske tycker den är grym, och känner dig skit bra när du sitter i soffan och dricker din celsius och känner hur den bränner bort fett och gör dina muskler fina , men isåfall beror det nog mer på en placebo ifrån ditt håll än något annat.
  Mvh // Simon

 4. Personligen skiter jag fullständigt i om den bränner kalorier eller inte, jag dricker den för att bli pigg innan powerwalks på morgonen inget annat och om du läser vad jag skriver så sitter jag inte i soffan och väntar på mirakel.
  Du borde nog ta och kontakta Celsius direkt om du har problem med hur de marknadsför sin dryck, jag har inget med det att göra.

 5. Simon

  Jaja messi tagga ner en smula !
  Okay fine, tar du det bara som en energi dryck så skall väll ingen skugga falla över dig, men ändå tråkigt med såna företag som försöker lura i folk att de gör mirakel. Men eftersom du inte tar någon ställning för det då tydligen så får jag be om ursäkt :), Roligt att du svarade iaf och tack för en bra blogg! Mvh // Simon

 6. emila

  Jag undrar fortfarande vad du arbetar med Messi. Verkar bara som att du tränar och springer på stan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*