Svensson flyttar in


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /home/sturefla/public_html/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2213

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /home/sturefla/public_html/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2214

När jag igår eftermiddag låg i spritkoma så har jag ett svagt minne av att jag hade ett samtal med Fullgubben Svensson och att han sa att han skulle komma och cribba hos mig några dagar, eftersom jag var rätt trött så var jag inte helt säker på om detta samtal faktiskt ägt rum eller om det vart nån dröm så jag tog och ringde upp fullgubben.
Det visar sig att han håller på och flytta och lägenheten han ska flytta in i har han inte tillträde till förens på Onsdag så nu får jag en hårdrockandes Svensson boendes på min soffa ett tag.
Ska göra en exorcism på det djävulsdyrkande hårdrockarmonstret med hjälp av Mozart och Enrique Iglesias.

svensson


Vardag , ,

1 comment


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*