Jag som vardagshjälte


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /home/sturefla/public_html/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2213

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /home/sturefla/public_html/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2214

I Fredags när jag och fullgubben var på gång hem efter en promenad genom stan så gick vi förbi busshållplatsen vid stadsbiblioteket. Där stog en svart Bmw parkerad framför hållplatsen och det stog bara en söt blondin där och vänta på bussen. När vi gick förbi så hörde vi killen i den svarta Bmwn säga med kraftig utlänsk brytning ”ey hörru hoppa in här ska jag skjutsa” men tjejen såg nervös och lite rädd och och sa bara nej nej hela tiden men han fortsatte med sitt patetiska raggningsförsök.

Jag kände direkt att den här killen kommer inte sluta tjata på henne förens bussen kommer och eftersom hon såg besvärad ut så kände jag att jag skulle hjälpa till lite. Istället för att bara be han dra åt helvete för att hon var besvärad och riskera ett bråk så körde jag en liten kvicktänkt idé.

Min replik löd istället till henne ”Men tja det är juh du, du är vän med Malin eller hur?”
Samtidigt som jag blinkade lite åt henne och rykte på huvudet åt Bmw killen håll.
Hon fattde vad jag försökte göra och spelade med och vi låtsades prata om en gemensam bekant Malin tills dess att Bmw killen gav upp och tryckte gasen i botten och drog.
Hon tackade att jag räddat henne från en jobbig utlänsk man i en hottad svart Bmw, hon fick mitt visitkort och har faktiskt nu lagt till mig på Facebook.

Messi – Bmwkille
1   –   0


3 Kommentarer


  1. Patrik Ibring

    haha 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*