Fylleresa


Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_post' in /home/sturefla/public_html/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2213

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_like_button_page' in /home/sturefla/public_html/wp-content/plugins/wordbooker/wordbooker.php on line 2214

Som ni kan läsa i  Lax & lindqvist blogg har herr Köhler lyckats dra sig iväg till Miami på fyllan.

Jag har lyckats göra nästan samma sak för några år sedan.
Efter en blöt onsdagsnatt som avslutades på Spybar kom jag och två vänner på att vi nu var trötta på kalla Sverige.
Vi slog våra nerspritade huvuden ihop och kom på den geniala idéen om att vi skulle till Spanien på direkten, och begav oss alla hemåt för att packa en väska inför vår kommande semester i Spanien (lykades även lämna vår fjärde vän på Spy bar med nota på 4st magnumflaskor), jag åkte hem och plockade på mig diverse kläder i en bag, stoppade ner 20 000kr i kalsongerna (då jag fick för mig att man inte får resa med så mycket pengar i fickan) och hoppade sedan in i en Taxi till Arlanda.
Jag var först att anlända och vandrade runt inne på Arlanda och försökte hitta nånstans man kunde boka en resa (klockan var runt 05:30) men i mitt spritade tillstånd lyckades jag inte hitta nånting och satte mig och inväntade de andra.
Ca 40 min senare anlände mitt resesällskap som fortfarande var rätt rejält tankade.

Det visar sig att de tagit lite längre tid för dom för de tog en sväng förbi spybar igen på vägen till Arlanda och lyckats få med sig två tjejer och sedan vart tvungna att ta en avstickare till Täby för att hämta tjejernas pass. Tjejerna hade dock efter att hämtat sina pass ändrat sig om den geniala Spanien resan och klivit ur taxin någonstans på motorvägen och nästan ställt till med en mindre trafikolycka.

När nu mitt resesällskap anlänt började vi leta resebiljetter, när vi väl hittat nåt som faktiskt var öppet den tiden så visar det sig att det bara fanns ett flyg till Portugal den morgonen.
Jag var redo att köpa biljett direkt men mitt sällskap hade börjat nyktra till och började tveka.
När vi väl skulle köpa våra biljetter så kom jag på att jag inte hade med mig mitt pass och begav mig iväg på jakt efter en polisstation för att fixa ett provisoriskt.
När jag ca 40 min senare lyckats hitta en polisstation och få ut ett pass så lyckades mitt mobilbatteri dö och väl inne på Arlanda igen hittade jag inte mina vänner.
Jag lallade runt inne på Arlanda en stund och under ett kort ögonblick var jag nära att köpa biljett till Portugal helt själv trots att jag nu inte hade min packning då jag lämnat den hos mina vänner när jag skulle fixa pass, men tänkte att jag kunde köpa ett par badbrallor och en t-shirt och sen ligga vid poolen hela veckan.

Som tur var övergav jag Portugal och Arlanda och tog istället en taxi hem igen och däckade för att sedan bli väckt runt 11 tiden av ett samtal från dr Alban (jag jobbade för honom då) som var upprörd över att han hört att jag skulle befinna mig i Spanien ”du inte kloook Messi, bara åka spanien sådär, så man inte göra”, jag fick försöka förklarar att jag faktiskt aldrig åkt och låg hemma i sängen minst sagt bakis och skulle försöka komma och jobba på Fredagen.

arlanda


Vin kvinnor och sång , ,

2 Kommentarer


  1. Maria

    Varför har du bilder och videos på Blondinbella och ett kort på hennes pojkvän. Visst, du e säkert kompis med dom. Men är det dina enda kompisar, om inte, varför har du då inte kort på alla dina vänner?
    Status?? Nej, lilla ponken. Det är ju inte det.
    Ser ganska roligt ut att det helt plötsligt dyker upp ett kort på en annan kille, och om ja inte läst att ni är vänner så tror man nästan att du är BB´s största fan. (”,)
    Jag läser inte din blogg, hamna här genom Näthatarens blogg. Men eftersom jag hamnade här undrar jag. Men läste dock att du inte godkänner sånna här kommentarer. Knasigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*